Wednesday, May 13, 2009

hari ini~

hmm..
ape nak tulis yek?..
arini agak bosan je..
housemate aku balik kampung smpai end of this week..
so aku tinggal sorang2 le nampaknyer..

rindu kat abang..tp die rindu ke kat aku?..

setakat arini aku dah le sms ngn die..
nak jugak die jawab..tapi perkataan "aku-ko" yang dia gunakan tu..
buat aku rase terlalu jauh dari dia..

last week aku ade cakap kat dia..aku masih anggap dia kawan aku..

tapi ye la kan..time tu segalanya masih belum terbongkar..
cara dia buat aku semakin jauh dari dia..
so aku cakap la kalo dia nak mintak tolong cakap je..aku masih anggap dia kawan..
salah ke ayat aku tu..sebab dia tafsirkan bahawa aku dah ada orang lain..
adoi..payah tul la mamat nih..
hmm..ntah la..ape nak jadi la agaknye..

aku ingat nak larikan diri ke umah kakak dia hujung minggu ni..

bila aku cakap nak pi umah kakak dia, dia xkasi..
dia suruh anak buah dia temankan..tapi masalahnya aku bosan la kat umah..
dah le tak de ape2 kat umah tu..
at least kalo aku pi umah kakak dia aku leh tgk tv, leh jalan2, leh pi pasar malam..huhuhu..
tapi kakak dia cakap anak dia nak pekse..so xleh la dorang pi umah aku..
hehehe..ada can nih..tapi..macam mane aku nak pujuk dia yek?..

hmm..Ya Allah..Kau lembutkanlah hatinya..

Aminnn...

No comments:

Post a Comment